Biztonságtechnika Bt.
   Főoldal      Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSAINK:


Riasztórendszer telepítése:

Kimegyünk a helyszínre és felmérjük a telepítés helyét, melynek során bejárjuk az összes védeni kívánt helyiséget. A helyszín sajátosságainak és a szabványnak is megfelelő rendszer kialakítását ajánljuk. Az árajánlat elfogadása után, a megállapodás szerint telepítjük a rendszert.

Riasztórendszer javítása:

Megkeressük és felmérjük a hibát, majd javítás után leteszteljük a rendszert.

Riasztórendszer karbantartása:

Átnézzük a kötéseket, kicseréljük a szükséges alkatrészeket (pl.: akkumulátorokat, hibás érzékelőket), majd teszteljük a berendezést.

Riasztórendszerek átépítése:

Előfordulhat, hogy az idáig jól működő rendszer már valamiért nem felel meg. Például: új helyiséggel bővítettük épületünket egy hozzáépítés során, kettéosztottunk egy nagyobb szobát két kisebbre, lett egy házi kedvenc és a régi érzékelővel nem lehet a házi kedvenc miatt beriasztani, vagy más egyéb okból kifolyólag szükség lehet átépítésre. Ilyenkor a helyszínen felmérjük a lehetőségeket, majd a megállapodás szerint átépítjük a rendszert.

Riasztórendszer felújítása:

Vannak esetek, amikor a rendszert azért kell felújítani, mert a benne lévő alkatrészek elöregednek, megsérülnek vagy elavulnak. Ilyen lehet akár egy mozgásérzékelő, ami valahogy eltört, egy kültéri sziréna, ami már nem esztétikus a házon, vagy egy alkatrész minőségi cseréje. Kimegyünk, és kicseréljük a hibás, elavult elemeket.A megfigyelő rendszerek telepítése, felújítása, karbantartása, javítása a fent leírtakhoz hasonló módon történik, a kamerarendszerek sajátosságainak megfelelően.